DÜZCE / MERKEZ - Gölormanı Ortaokulu

Gölormanı Ortaokulu

GÖLORMANI KÖYÜ MERKEZ MEVKİİ MERKEZ KÜME EVLERİ NO: 6A MERKEZ / DÜZCE
Vizyon
Gölormanı Ortaokulu olarak: Öğrencilerimizi ve yöre halkımızı geleceğe hazırlamak, karşılaşacakları güçlükler karşısında yılmamayı, çözümsüzlüğün değil çözümün bir parçası olmayı hayat felsefesi haline getirmelerine yardımcı olmak, teknolojik imkanları başta öğrencilerimiz olmak üzere eğitim bölgesinde yaşayan tüm insanlara tanıtmak, bu konuda öncülük etmek, durağan değil kendini yenileyen bir nesil yetiştirmektir.
Misyon
Vatanını seven,kendi kültürünü ve tarihini bilen, ulusal değerlere sahip çıkan, evrensel düşünebilen,çağdaş, duyarlı ve başarılı öğrenciler yetiştirmek...
.
Ulaşım
KÖY SERVİSLERİ VE GÖLYAKA BELEDİYE OTOBÜSLERİ 20 DAKİKADA BİR OKULUMUZUN ÖNÜNDEN GEÇMEKTEDİR.
Yerleşim Yeri
OKULUMUZUN BULUNDUĞU GÖLORMANI KÖYÜ DÜZCE´NİN GÜNEYİNDE EFTENİ GÖLÜ KIYISINDA BULUNMAKTADIR.KÖYÜMÜZ YAKLAŞIK 700 HANEDEN OLUŞAN DOGAL GÜZELLİĞİ OLAN BİR YERDİR.
12 KM
Sportif Etkinlikler
Hentbol, Basketbol, Atletizm branşlarındaki turnuvalara düzenli olarak katılmaktayız.